Thursday, November 12, 2009

lose my KANCIL ...

HALOOO...hr nie agak penat, letih, n semua ada..kui3..kelas kol 11-1..then, kol 4-6..agak boring duk dlm kelas lama2 nih..tambah2 dpt kelas ptg n ditambah dgn lect nye pulak yg agak slow n cool time ngajar kt dpn..dah mcm gaya dah duduk atas krusi nih..pulak 2, sejuk coz ptg td hujan renyai2..huhuhu...hbs kelas, terus blk umah sewa..hurmm,solat asar n buka my laptop..tetiba, my mom is calling me..he2..mesti de somthin nak gtau nih..da agak dh..abah nak gitau aku yg kancil putih dh xde dah..mula 2 aku x paham..pastu abah cakap kete kancil yg kat umah 2 dah diambil oleh member abahku...means, kete 2 dah dijual la..hihi..sedih gak m'dgrnya..bkn pe, kete 2 mmg byk b'jasa kat aku time aku digree kat UKM dulu..mcm2 kenangan ngan kancil putih aku 2..start dr thn 2, aku da bwk kete 2..sbbnya masa 2, aku duk kolej kat luar..so, abah x nak tgk aku b'susah payah nek bus..huhu..die bg la kete 2 kat aku..tp sebelum 2, masa aku FORM 6 kat smk Dato' ahmad maher, aku sbenarnya dah mula bwk kete 2 pi skolah masa lower six..masa 2 mula2 aku dpt lesen kete..nak biasakan bwk kete, abah yg srh aku drive pergi skolah...mmg byk la kenangan ngan kete 2...aku bwk kete 2, sampai la aku tahun 3 kat UKM...hurmmm...apa pun, kete 2 dah terlalu uzur skarang nie..dah byk merantau ke sana sini..hehe...TP, APA MOTIFNYA ABAH JUAL KETE 2 EH???KE NAK TUKAR KETE LEN LAGI..JENG!JENG!JENG!....KITA 2NGGU DN LIHAT..hihihihi.....


lokasi: Ptrajaya..time lepak ngan member2 masa digree kat UKM dulu...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...