Friday, October 30, 2009

jumaat bagi ku..

hurmm..semalam sampai k.l kol 5.30 ptg..then, cousin jemput kat hentian putra..letih gak nek bus, da lama aku x nek bus nie..hahaha..seb baik x pening pala je..semalam amat meletihkan sampai terasa mls nak pot pet2 kat blog..hurmm, skarang nie kat umah cousin aku lg..tghari nie aku gerak gi bangi, coz nak pick up member ku..die tunggu aku kt sana..then , kitaorg terus gerak gi pahang..maklumla, sok aku nak gi kenduri kahwen farah kt pahang..ptg nie, drive lg la aku..hrp2 x ngantuk la drive jauh2 ptg ni..

Wednesday, October 28, 2009

Esok dah blk k.l

hurmm..sekejap je rasanya masa berlalu..pejam, celik, pejam, celik, sok aku dh fly ke k.l..x syok pulak rasanya p awal2 nie..tp aku bkn sengaja nak p awal..coz, jumaat nie, aku nak gi pahang..bermalam di rumah housemate aku,yan..kebetulan umahnya dkt ngan umah member yg aku nak gi nanti..coz sabtu aku nak gi kenduri my best fren(farah)..hi3..happy wedding day...x sbr aku nak jumpa frh, dah lama sgt x jumpa nih..rindu bangat sama kamoo...sure member aku lawa n cantik di hari persandingannya nanti..aku doakan moga perkahwinan diaorg berkekalan hingga ke anak cucu...insyaallah..amin...



Tuesday, October 27, 2009

Aku S.E.P.I

S.E.P.I
by:yuni shara

Sepi hati terjadi lagi
Mungkin sampai mati aku sepi
Biar senyum hadir di hariku
Namun ini hanya ada di bibir
Di bibir saja

Aku ini yang bisa mengerti
walaupun yang lain mau mengerti
Namun berat beban hidupku
Biarkan saja
Biar saja hanya ku yang tahu

Sejarah cinta dan hidupku
Penuh duri dan banyak ranjau
Butuh kesabaran yang penuh
Untuk tetap ku berdiri

Oh.. ada saatnya ku bicara
Bila hatiku telah bulat
Sepanjang ku bisa atasi semua
Aku tetap diam

Woo.. sejarah cinta dan hidupku
Penuh duri dan banyak ranjau
Butuh kesabaran yang penuh
Untuk tetap ku berdiri

Oh.. ada saatnya ku bicara
Bila hatiku telah bulat
Sepanjang ku bisa atasi semua
Aku tetap diam

Saturday, October 24, 2009

cuti akhir semester yg hanya seminggu

yihaa...final exam dh hbs, so cuti la pulak..tp hanyalah seminggu untuk student dpli mcm kitaorg...seminggu pun jadi la..leh gak blk kmpng..sepanjang perjalanan blk, amat penat sekali..tersengguk2 jgk aku dlm kete..ptg semalam, dh hbs last paper, aku terus gi K.l menuju ke Setiawangsa, umah cousinku..kete terpaksa aku tinggalkan kt sana coz aku x bwk blk kete kali ni..maklumla, blk sekejap je..lgpun, aku mls nak drive jauh2..hi3..jhtnya..then, cousin aku hntar blk aku kt tnjg malim..hurm, pg td kitaorg bertolak kol 6.30pg..awl benor..aku blk tumpang kete member aku..blk berdua ngan die je..tp , jgn fkr bkn2 tau, kitaorg hanyalah sekadar kawan sahaja..mcm biasa la, dlm p'jalanan, aku singgah di hentian sg.perak..bekpest kat situ..n beli limau bali pesanan dr ibuku...borak2 dlm kete, kitaorg sampai dlm kol 2.ooptg..itu sahaj utk hr nie..hi3..P.E.N.A.T

Tuesday, October 20, 2009

nape paper hr ni susah sgt

arrggghhh...rasa nk nangis je dlm dwn sitc td..bile buka soaln, alngkh terkjutnya..x ku sangka rupanya soaln sebegitu rupe..dh sah2 xleh skor utk subjek pentaksiran pmbelajaran td...hu3...

Sunday, October 18, 2009

final exam!!!

uwaaaaa...esok aku dh final exam..tkt, tension, ...semua ada ni..hrp2 aku leh jwb soalan nanti...chaiyok hailah...good luck 4 ur final exam!!!

Saturday, October 17, 2009

cuti utk dptkn ketenangan!!!

kol 2.00pg semalam, kitaorg sampai kat penang..my cousin pick up me at tnjg mlm..my sis pun ade gak..die dr bt pahat, then turun k.l..kitaorg pi umh akak...mak, abh,n adk pn ade..diaorg dtg sbb cuti deepavli...fuhh, agenda kitaorg adalah jln2, mkn2 n shopim mopim..walhal, aku nie ngah bz study nak exam isnin nie..tp sempat lg berjalan ke sana sini..hi3..bukannya pe, diaorg semua best duk bercuti, tp aku sorang2 tercampak kt tnjg mlm tu..ish, rasa cam mau ikut jgk je..hehe..tp yg penting, buku ttp ku bawa ke mana ku pergi..hi3..jln2 jgk, tp study jgn lupa hailah...






Thursday, October 15, 2009

kuatkan semangat!!

dah agak lama aku x menjenguk blog nih..many things happen 2 me right now..hurmmm...aku perlu tabah hadapi semua ni..aku insan yg sentiasa diberi ujian dan dugaan dariNYA...tp aku pasrah dan redha ats ape yg berlaku pd diri aku..semenjak dua 2,3 hari ni, byk benda yg jadi..tu semua menguji aku utk terus ke hadapan..bile aku akan dpt kebahagiaan yg org laen dpt..aku sbgai insan yg lemah amat teringin utk merasai kebahagiaan seperti org lain..INSYAALLAH...

Thursday, October 1, 2009

yuhuuuu...

aii..da lama rasanya x mencoretkan sesuatu di blog aku nih..x tau la nape..2,3 hari ni..cam malas je nak update blog..nape erkk??adakah sesuatu melanda diri aku..hanya aku yg tahu..huhuhuhu!!!...hurmm...org len duk sibuk upload pict raya..sbenarnya terasa jugak nak upload..tp aku cam xde mood je..xpe la..kat cini, ade cikit pict raya time umah aku wat open house..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...