Monday, March 29, 2010

Monday or isnin

sedar x sedar, mmg sekejap masa b'lalu..isnin dah menjelma lagi...sempat lagi sy m'update kan blog di sekolah..hehik!!!saat diriku terasa sgt mengantuk, saje jenguk blog sy..nak hilangkan rasa mengantuk...td, kol 8.00pg-9.20pg saya mengajar kelas ting. 3 Anggerik Ungu...best pulak mengajar hr ni...budak2 bg respond..gelak2 dalam kelas..tp, yg x best, ade student yg tdo dlm kelas..monitor pulak tu..dah la duk dpn skali..huhuk!!!mcm2 la budak skarang nih..even ada cikgu kat depan pun, wat x tau jer...kata diaorg, mengantuk sbb semalam stay up, tdo lewat..mcm2 alasan betul..yg lain ok jer...bg respond baik bile sy mengajar...

Sunday, March 28, 2010

ahad dah..esok isnin

begitu cepat masa berlalu meninggalkan hari2 saya...hr ni dah ahad...sok dah isnin...mengadap student2 ku lagi...huhuk!!!

Saturday, March 27, 2010

sabtu dtg lg

sgt tdk sempt nk b'bloging 2,3 hr ni..hr2 blk skolh ptg....hadoiiiiiiii....sgt penat...sabtu hr yg dinanti2kn, rehat sepenuhnya di rumah...

Tuesday, March 23, 2010

kepenatan

fuhhhhhhh!!!sangat kepenatan skarang nie...xde masa sgt nak berbloging...br tau mcm mana jadi cikgu nie...penat rupanya..tp, kena sabar...

.......
.....................
hari ni ade aktiviti merentas desa kat sekolah...kena handle bahagian pendaftaran dan jadi penjaga masa...sangat penat okeh, berkejar ke padang...sib bek cuaca pagi td mendung...huhuk!!!!
ptg pulak, ajar budak senam seni...kol 6.00 ptg br balik hari ni...sangat letih...

Saturday, March 20, 2010

esok pulang ke kL-Seremban

pg2 esok, sy b'sama chenta hati saya akan bertolak pulang ke kL & Seremban..sangat tidak b'sedia tuk pulang ke sana...memikirkan kena pergi ngajar kat sekolah b'depan ngan kerenah budak2...tp, saya kena pikul tanggungjawab tu demi kerjaya saya sebagai seorang guru...insyaallah...
....
.............
tq sayang coz tlg jd pemandu saya utk esok hari...luv u sayang..huhuhu!!!

MERISIK

Alhamdulillah...selesai sudah hari yg dinantikan...semuanya selamat dan sempurna...PART 1(MERISIK) sdh selesai...lega rasanya..tq so much 2 all my family n cousin...luv u all...

Friday, March 19, 2010

going out wif chenta hati

hurmmm...hari ni saya kuar bersama chenta hati saya..ke rumah my kawan(mc shah)..mau ambil brg yg diorder..huhuk!!!waaa, kwnku mc shah dah pregnant nak masuk 4 bulan...sukanya tgk member sendiri pegnant..huhuk!!bile la pulak turn saya agaknya...sbr menanti..hihihi...pastu, kami ke rumah kwn kpd chenta hati saya...dia mau hantar brg ke sana..n kami minum2 n lepak2 kat sana kejap....
......
.....................
sgt berdebar menunggu esok hari, oekh...hihihihihi...
hopefully semuanya b'jln dgn lancar, insyaallah...amin...sama2 doakan....

Thursday, March 18, 2010

balik dr penang

agak kepenatan setelah pulang dr Penang...dlm perjalanan td, perut saya meragam, kepala pulak pening hingga menyebabkan saya muntah dlm perjalanan tadi...fuhhh..sangat tidak selesa okeh...mungkin keracunan makanan kot...sampai je kat umah, badan jadi x bermaya n lemah jer...huhuhu...

Tuesday, March 16, 2010

fly ke penang b'sama chenta hati saya..

sok, pagi2 saya bertolak ke penang bersama chenta hati saya...hajat sebenar2nya mau mengambil kakak saya..dia mau pulang ke kelantan, tp husbandnya outstaion selama 9 hari..dah la sedang hamil..kena tinggal pulak...jadinya, kami pergi la ambik die sbb x sampai hati biarkan dia balik sorang2 atas sebab2 dia berbadan dua skarang ni...sebenarnya dia ada hajat mau pulang ke kelantan...sbbnya ade sesuatu akan berlaku pd 29hb 3 2010 di kediaman kami...apakah ia???suprise...berdebar menanti 20hb 3 2010...

cincin

cincin sdh dibeli..apa tandanya????

 
dis is not my ring, but my dream ring...hehik...

Sunday, March 14, 2010

bercuti

semalam selamat sampai di kampung halaman bersama chenta hati saya..oittt...sape eh??huhuk!!!!tunggu!!!!!!!!!!!!!!..blk ni pun ade something yg perlu sy n family uruskan..pe die eh???sabtu ni (20hb) akan memberi jawapan utk segala2 nya...

Thursday, March 11, 2010

stayback lagi kat sekolah

hari ni sy terpaksa stayback lagi kat sekolah...kena mengajar budak senam seni..minggu dpn dh start cuti, tinggal seminggu jerk lagi..hu3x

Tuesday, March 9, 2010

menghitung hari

harap pilihan ku betul utk masa depan dan hari2 yang mendatang...moga mendapat restu dari NYA dan dari family tersayang...

sangat rasa tercabar

sgt rasa tercabar dgn seseorang

Monday, March 8, 2010

Tuesday, March 2, 2010

hari kedua di sekolah

huhuk...pagi2 dah kena relief...terkejut gak aku..masuk kelas, suruh budak2 wat keje masing2..huhu!!!
ade pict tuk hr ni...

Monday, March 1, 2010

first day di sekolah

huhuhu..mcm x sangka, hari ni saya menjejakkan kaki juga ke Sek.Men.Keb.Tunku Ampuan Najihah yang dinanti2kan selama ni...sangat berdebar2 okeh...alhamdulillah...semuanya berjalan dengan lancar...cikgunya juga baik2 semuanya...
jadual pun dah dapat...saya kena mengajar ting 3, 4, dan 5...huhu!!!ingat dapat la ngajar menengah bawah, tp menengah atas yg dapat...never mind lah.. tu semua cabaran utk saya sebagai permulaan menjadi seorang GURU..
ade pictas utk hari ini di hari pertama ku menjadi seorang GURU...

 
saya memakai name tag ke sekolah sebagai seorang GURU..hehik!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...