Sunday, January 31, 2010

mau pulang ke tnjg malim..

hr ni, sy mau pulang ke tnjung malim setelah 3 hari, 2 malam sy di rumah cousin..huhu!!
drive lagi sorunk2 lebih kurang 1jam perjalanan saya nanti..
hurmmmmmmmmmmmmmm......
best gak drive sorunk2..melayan perasaan..hehik!!!

Saturday, January 30, 2010

B'Picnic di Air Terjun Chamang, Bentong, Pahang..

hr ni,pagi2 lg kami gerak ke Bentong , Pahang..Bersama cousin2ku...mau berpicnic di air terjun Cahamang...sangat cantik ...first time saya ke sana..dah lama x merasa mandi di air terjun..air sgt sejuk sekali..
 

  

Friday, January 29, 2010

new look

 
  
  
~first trying by ME ~

K.L

hr ni sy mau ke K.L setelah sekian lama tidak ke sana...cam biasala, sy akan lepak di rumah cousin kat setiawangsa...leh jugak rehatkan diri setelah menyibukkan diri dengan keje2 yg bertimbun sebelum nie...
 
rindu sama baby madihah...

Thursday, January 28, 2010

dinner wif luvly housemate

.............
....................
............................
dinner time wif my housemate (yan n nurul) at Dusun Bay....capturing our moment here together...~_~

 
  
  
  
  

Tuesday, January 26, 2010

pagi yang cerah untuk jiwa yang sepi

pe eh nak pot pet kat blog rini..hurmmm...xtau nak cite pe...hr ni saya xde kelas..kol 12.20tghari kuar bersama housemate ku yan , pi kampus ambik slip masuk exam..uwaaaa!!!da nak exam...dua minggu lagi kat sini..mcm x sangka, sekejap je masa berlalu...mcm kenangan aku kat sini...

Monday, January 25, 2010

selamat berpraktikum mac 2010



hr nie, kuar senarai nama praktikum bg pelajar dpli...alhamdulillah, xde ape2 perubahan yg berlaku pd saya..sy ditempatkan di SMK Tunku Ampuan Najihah, Seremban, Negeri Sembilan...ade jgk member2 yg kecewa sbb x dpt seperti yg diminta sebelum ni...2 semua cabaran yg mendatang..harus tabah hadapi semuanya...




Friday, January 22, 2010

kehilangan seorang adik

sangat terasa kehilangan ex-roomate ku semasa di Kolej Ungku Omar, UKM 2003/2004 (Allahyarhamah Siti Mazidah) yg telah kembali ke rahmatullah pd 11/01/10..br m'dpt tahu dr ibunya sendiri.. masih terasa hilai tawanya semasa bersama suatu ketika dulu...segala kenangan ttp bersemadi di ingatan..moga rohnya ditempatkan di kalangan orang yang beriman...insyaallah..amin..:(

(Allahyarhamah Siti Mazidah)

 

Tuesday, January 19, 2010

siapkan asiment

hari ni hr selasa, jadi saya xde kelas...t'perap di dalam bilik, menyiapkan asiment yg kena hantar esok pagi..ptg ni saya ade discuss utk asiment group..1 je lagi asiment yg masih lom siap..huhu..!!! x sabar nak siapkan semua nya..dah x mao buat asiment lagi..kepala pun jadi pening...m'uploadkan pict bekpes saya utk hari ini.:




cornflakes bersama susu dutch lady...ermmm..yummy!!!

Wednesday, January 13, 2010

tension yg teramat

asiment b'timbun....hari2 saya kat libry..nile nak siap nih..tension...jerawat pun dh makin byk kat muka...tensionnnnn..tolong sayaaaaaaaa!!!



Monday, January 11, 2010

RINDU..

agak lama sy tdk mencoretkan sesuatu di blog saya...rindunya...ni semua disebabkan terlalu keletihan, kepenatan...semuanya ada...semalam, selamat sampai di tnjg malim dr jengka 3, pahang...alhamdulillah...

Tuesday, January 5, 2010

asiment punya pasal

oh tidakkkk....jam menunjukkan pkl 3.06pg...tp sy x tdo lagi...mlm nie terpaksa stay up siapkan asiment...masa dah makin suntuk..hu3...


hasil kerja sy utk hr ini...

Monday, January 4, 2010

hope

dengan harapan, hari ini lebih baik dr semalam...insyaallah...amin...

Sunday, January 3, 2010

suprise besday utk saya...

semalam, sy ade latihan tarian kol 8.30mlm...sangat letih...sampai umah dah kol 11.30mlm...sampai umah, terasa perut ni tersangat lapar....sdg sy menikmati roti bersama tuna, tiba2 housemate saya yan cakap dia nak trn bwh, pergi blk member die, ambik barang...dia ajak nurul temankan...duduk la sy sorang2 kat umah...x lama pas tu, saya dgr orang ketuk pintu umah...bila sy buka, xde sape2...sangat menyeramkan sbb masa tu jam dah pun pkl 12tgh mlm...bila sy nak 2tup pintu 2 , tiba2 terdengar org nyanyi:

happy birthday 2 u,
happy birthday 2 u,
happy birthday 2 ila...
happy birthday 2 u...

sangat terkejut sekali...housemate saya(yan n nurul) n yana(kwn kami), berjaya m'buat suprise birthday utk saya walaupun besday sy dh lepas...sangat terharu...tq 2 u all...


happy belated besday 2 me

Friday, January 1, 2010

HAPPY NEW YEAR 2010

selamat tinggal 2009..yg telah byk mengajarku erti ketabahan ....banyak berlaku sepanjang tahun 2009... kenangan pahit dan manis yg x mungkin dilupakan...
selamat datang tahun 2010...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...