Thursday, April 29, 2010

wifi di sekolah

hr ni, sy online kat sekolah use my laptop...dpt wifi..x tau pulak kat sekolah ni dpt wifi..hehehe!!!terus col si hazry, juruteknik komputer kat sekolah, pasword wifi sekolah ni...hurmmm..ape lagi..beronline la saya..kelas pun ade 1 je hr ni..masa terakhir..cuma dpt relief dua..pagi td dh lepas, n masa ke-7 nanti...
.......
...............

nak cite cikit pasal semalam..kol 2.30ptg, bwk budak ke penjara seremban..dekat aje ngan sekolah..budak2 jalan kaki je..saya pun sama jalan kaki, tp separuh je, sbb ade cikgu tlg tumpangkan saya ke penjara..kononnya nak berjalan ngan budak la..tapi, hampeh..x tahan panas walaupun dah berpayung...hehehe!!! bwk budak ke sana utk aktiviti gotong royong...budak2 SMKTAN mmg rajin..semuanya buat kerja btl2 sambil dipantau oleh saya..hehehe!!!ni pictas yg sempat saya snapkan utk semalam..



Wednesday, April 28, 2010

sepi

agak lama saya menyepi dr berbloging..huhuk!!!ketiadaan masa or kesibukan or kemalasan...heeeee!!!semuanya ade..skarang tgh online kat bilik guru..hehik!!!pg td ade dua kelas..5 melati n 4 dahlia..lega dh hbskan dua kelas hr ni...hurm, 2, 3 hari ni bz cikit ngan kertas kerja kat sekolah..5 mei sy n cikgu2 bwk budak ke melaka...waaaaa!!!jalan2 kat melaka..syoknya..!!x sabar nak jalan2...

Wednesday, April 21, 2010

i'm gonna be miss u cayunk

huhuk!!!ditinggalkan lagi..my chenta hati pergi ats urusan kerja..moga semuanya berjalan ngan lancar..sentiasa doakan yg terbaik..insyaallah...


Tuesday, April 20, 2010

R.A.J.I.N

huhuk...R.A.J.I.N....pe maksud entry blog saya tuh...hr ni, tetiba mood rajin datang...hr ni kat sekolah, x ngajar pun...kalo ikut jadual, hr selasa mmg sy free..cuma cam biasa la, bile dh free, akan ada la dapat relief tuk guru ganti..skarang pun best je duk bilik guru, maklumla dh x pns mcm dulu lagi coz skarang dh ade aircond...hr ni jadik rajin touch upkan buku rekod saya..hhuk!!..rasa nak bagi make up sikit...bile penyelia tengok nanti hasil buku rekod saya, moga hati dia akan lapang n dpt observe saya dgn baik....
.........
.....................
waaaaaaaaaaa, sgt takut...membilang hari yg makin berlalu...bile agaknya lecture saya nak dtg observe nih..paktikal dh tinggal sebulan lebih je lagi...sekolah skarang pulak asyik sibuk ngan aktiviti...hadoiiiiiiiiii, sgt berdebar2 manantikan kehadiran lecture di SMK Tunku Ampuan Najihah...harap segalanya b'jalan dgn lancar nanti...insyaallah....

........
.....................
hari ni, balik sekolah agak lewat, dlm kol 3.30ptg coz saya memantau budak2 main kompang untuk hari anugerah cemerlang pada sabtu nih...huhuk...




Sunday, April 18, 2010

ahad di rumh sewaku

bgn pg ni dlm kol 8.2o cam gitu..huhuk!!!ape la ank dara nih...t'sdr pun sbb bunyi msg dr my sister...my chenta hati pun xde msg pagi2 ni..membuta lg la tu...heeee!!!bgn2, gsk gigi, cuci muka...msk dapur, ambik roti...sapu ngan jem strawberi..pastu minum air nestum bersama apple...huhuk!!!...masuk bilik jap...online sambil melipat baju yg diangkat semalam...hurmm, kol 12.30thgari, kuar, tgk tv, melodi...innalillah utk arwak penyanyi achik spin yg meninggal dunia semalam akibat accident...hurmmm, skarang ni cpt je ALLAH nak tarik nyawa....takutnya memikirkan bila agaknya giliran diri sendiri...
.........
.....................

pastu, sy mandi...waaaaaa...sgt lewat mandi hr ni...bucuk semerbak...mandi n siap2..kuar lunch bersama paie kat ampangan...pas lunch, balik rumah...rehat n marking paper student n tertido...hihihi....sangat letih nampaknya cikgu hailah......
uwaaaaaaaaaaaa...............!!!!
esok dh isnin...oh tidak...sy akan kembali ke sekolah...cepatnya cuti berlalu...



Saturday, April 17, 2010

marking paper

fuhhhhhh...agak lama sy x m'update kan blog saya nie..xde masa, mls, letih n mc2 lah..huhuk!!! 2,3 hari ni sekolah exam, so br tau cam ne rasa bile masuk kelas jg exam..agak boring dn hanya menantikan saat2 jam berdetik..mlm ni, aktiviti saya ialah "marking papaer" utk 6 kelas yg saya ajar...dh siap 3 kelas dh pun...3 lagi, sambung esok je lah..hihik...minggu ni x dpt jumpa chenta hati saya coz cuti sehari jer..hr ni saya ke sekolah..ada ganti sekolah...hurmmmmmm...itulah rutin saya utk hari ini...

Monday, April 12, 2010

D.E.M.A.M

hari ni, buat pertama kalinya sy x dapat gi ngaja..demam melanda diri ini...rasa mcm nak demam dr semalam...then, makan panadol n 100 plus..kononnya boleh baik..tp, bila bgn pagi td, makin teruk..nak kuatkan diri gi sekolah, tp mmg x larat,,t'paksa gi klinik, ambik m.c..itulah jln penyelesaiannya...kesian student2 saya, hr ni cikgu x dpt masuk kelas...huhuk!!!

Thursday, April 8, 2010

balik kampung

sok, cadangnya mau blik kmpung b'sama chenta hati saya...tp, msh dlm perancangan..hope, btl2 jadi..coz pasni dah susah nak blk kampung..next week, de sekolah ganti hr sabtu..minggu seterusnya pun sekolah ganti jgk, wat hari anugerah cemerlang..jadi, saya dh kesuntukan masa utk balik kampung..blk pun b'sebab..nak siapkan preparation..huhuk!!!!

Wednesday, April 7, 2010

kenapa org x pernah nak faham????

kenapa org x pernah nak faham keadaan saya...hidup ni sentiasa jadi serba salah, serba x kena..kenapa hidup ni mesti ada masalah...sangat x suka kalau masalah m'hantui hidup saya...sgt sedih... :(

Tuesday, April 6, 2010

mengantuk

selamat hari selasa...pejam celik, dh selasa pun..sok dh hari rabu..huhuk!!!owhh, hari ni terasa sangat mengantuk..bape kali menguap dalam bilik guru..hadoiiiiii...mengantuk sgt...cuaca pulak panas..

Friday, April 2, 2010

sedih dgn kehilangan pelawak t'kenal negara

amat terasa akan kehilangan pelawak terkenal negara(allahyarham din beramboi)..meninggal jam 12.30 tgh mlm semalam...sedih..pasni, dh xde segmen sawan cara b'sama aznil...innalillah...sama-sama sedekahkan al-fatihah kepada allahyarham..moga ditempatkan di kalangan golongan orang yang beriman..amin...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...