Wednesday, June 30, 2010

pejam celik dh 1 julai rupanya

ohoooo!!!sgt terasa begitu cpt masa b'lalu...dh 1 julai rupanya...skarang nie, agak jarang sy m'jenguk blog nih..hadoiiii...sejak jd babysitter nie, kepala asyik ingtkan n terbayangkan baby jerk...oho, nak cite psl hr nih, ptg td sy b'sama bff iaitu syazana safra pegi ke umah bff kami, idayu abdullah...tgk babynya yg comey mcm mama die...sila layan pict baby ayu yg sebiji cam muka dier...hhiihihi


Friday, June 25, 2010

kenduri aqiqah

ohooooo...hr nie ade wat kenduri aqiqah di kediaman kami sempena majlis cukur jambul si PUTERI ADELIA BATRISYIA BT AMIR...some pictas akan diuploadkan nanti...

Saturday, June 19, 2010

agak lama blog sy x dikunjungi..huhuk!!agak kebusy-an sedikit sejak jd babysitter nih.apa pun , terasa sgt happy dh dpt anak sedara..cik ngah sayang dia sgt2..hr nie, tok bah & onni nya pergi kenduri kawen kat kedah..t'paksa la cik ngah, cik ja, & mama die yg jg die..be a good girl okeh..kami semua sayang putri adelia batrisyia...



Friday, June 11, 2010

dpt ank sedara

hr ni hr plg bhgia wat family sy kerana kelahiran cucu pertama dlm family


Sunday, June 6, 2010

alhamdulillah...selesai sudah


kini, sy sudah bergelar tunangan orang..huhuk!!mcm x percaya...semalam sy dah disatukan dlm ikatan pertunangan...segalanya berjalan dengan lancar...alhamdulillah...terima kasih kepada semua yg terlibat terutama keluarga Hj Bakhari Bin Idris, Hjh Wan Yah Wan Jaafar & Tg. Kamaruddin n familys...

ngan jaja
aksi gedik saya
wakil dr pihak perempuan
wakil dr pihak lelaki

bakal mak mertua sy..insyaallah 
bakal mak mertua sarungkan cincin..nebesss..hihi

Wednesday, June 2, 2010

dating,dating & dating lagi

hari ni, sy bersama bakal tunang (huhuk, cam x percaya nk tunang), kuar jejalan cr makan...hahaha...jln2 menghirup udara yg segar di sepanjang pusat bandaraya Kota Bharu...agak lama saya x kuar ke bandar setelah 3 bulan x blk kmpung...hehehe!!!td, gi ambik bj yg akan sy sarungkan di hari pertunangan..hehik!!!cincin pun dah dibeli...pe lagi eh???rasanya hmpir semua dh S.E.M.P.U.R.N.A...alhamdulillah..cuma menghitung saat yang bakal tiba je nanti..dap.dip, dup..debaran kian terasa...huhuk!!!


Tuesday, June 1, 2010

engagement

horeeyyyyyyyyy....~!!!!akhirnya, saya berada di kampung halaman yg indah tp agak panas cikit ngan cuaca sekarang nih..hehik!!!first at all, tq wat chenta hati saya coz jadi pemandu saya dr seremban-kl-kota bharu...our long journey..agak letih, tapi best sbb hati tersangat tdk sabar mau sampai ke rumah..
.............
...................
our engagement day hanya tinggal berapa hari jerk lagi...wahhhhhhh!!!!preparation mcm mana..hehik!!hampir 80%...thanks 4 my mom coz wat gubahan hantaran yg agak lawa yg bertemakan silver..chantekkkk!!!

tq kak effa coz akan wat pelamin sy seakan2 seperti gmbr yg di ats...hrp2 menjadi la nanti..hehik!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...