Saturday, December 31, 2011

cuti-cuti & b'babymoon @cameron highlands

oh...cuti2 malaysia b'sama hubby, sista, brother in law & anak buah...crite yg dah agak lama, tp saja nak update..lama x lama pun, dlm 3 minggu yg lps kami b'cuti di cameron highlands..kebetulan, masa sampai sana dah petang..cuaca plk hujan..x b'gmbo sakan la time tu..hoho!!! cameron mcm biasalah, sejukkkkkkkkkk!!! kami menginap di tanah rata..layan aje lah gmbo yg sekadar utk m'cuci mata...


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

salad buah utk mommy & baby...strawbery dari cameron tau...yummy!!!!!

Thursday, December 29, 2011

27.12.2011

 27.12.2011...hepy besday 2 me & hepy 7 montversarry to us..alhamdulillah, genap 7 bulan melayari bahtera rumah tangga..amin..

tq suamy..mommy & bby dpt mkn kek besday..   :)

b'pindah ke selangor!!

alhamdulillah...permohonan saya utk b'tukar ke selangor kerana atas alasan mengikut suamy, telah diterima..gembira yng tdk terhingga setelah 1 tahun m'curahkan bakti di penang..b'akhirlah episod m'jd seorang guru di penang..suamy pun amatlah suka bila dpt tahu istery dpt transfer ke sini..mungkin rezeki baby menyebelahi kami kali ni..amin, amin, amin...syukur yang amat...lepas ni, kami x berjauhan lagi..

dan b'mula lah episod saya sebagai istery sepenuh masa buat suamy t'cinta..  :)

story t'gendala

hurmmm..t'lalu byk cite2 yg t'gendala yg x sempat di update kat blog ni..kisah selepas b'gelar isteri pun byk yg t'gendala..mcm mana nak mula ni..haishhh, kalo blh byk bnda yg nak distory moeriry kan..hu3..tp lenguh plk nak menaip..maklumlah, skarang ni cpt semput..hahaha!!!

apa2 pun, kehidupan yg kami lalui b'sama hampir 7 bln ni byk manis dan pahitnya..biasalah, org ckp bila dh kawen, makin byk dugaan nya..kami jgk antara yg merasa keadaan itu..tp, alhamdulillah, tolak ansur yg paling penting dlm p'kahwinan..


mood: x sbr mau hidup bertiga..insyaallah, tahun baru ni bakal m'bawa berjuta dan beribu makna buat kami suamy istery..anugerah itu bakal menyinari kehidupan kami..syukur!!!..

mommy 2 be

setelah sekian b'bln2 lamanya x update blog...sy dgn ini m'isytiharkan "im gonna be a mommy"..alhamdulillah..sdh berbadan dua..kandungan sy kini b'usia 4 bln..amin..syukur pada mu YA ALLAH atas kurniaan dan anugerah yang tidak t'nilai ini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...