Wednesday, June 27, 2012

DAY 59

yuhuuuuuuu...seperti kebiasaan lah..hari ni update lg pict baby qhaliff yang dh masuk 59 hari..
hooreyyyy! 
esk, putera mummy dah genap 2bulan ataupun 60 hari..wah, sekejapnya rasa masa berlalu..

hensem x putera mummy hari ni...?? heeeee!!!

Tuesday, June 26, 2012

DAY 58

hi olssss...yeayy! hari ni dah masuk hari ke-58..dua hari lg genaplah usia anak mummy 2bulan..hehe..cptnya rasa masa berlalu..setiap hari mummy hanya utk putera mummy sorang ni jer..jom layan pict putera mummy utk hari ni..

putera mummy ni suka sgt tersenyum sendiri time tgh tido..eheeee!!!!

Saturday, June 23, 2012

chenta hati mummy

..DAY 55..
bwk putera mummy jln2 lg hari ni..kat mana2 mesti mummy snap pict nya..heeeee!!!


hari ke 55

walaweeyyyy!!!! hari ni tetiba mood rajin dtg mau update blog yg sgt berhabuk ni...hurmm..sementara baby qhaliff tgh tdo, encik suamy pun tgh layan tv..dpt la mumy update blog ni..

sejak bergelar ibu ni, terasa kenikmatan dan istimewanya bile b'gelar ibu ni..hari2 duk menatang chenta hati mumy..bak kata pepatah "bagai menatang minyak yang penuh"...hehe!! tinggal berapa minggu jerk lg, mumy mau kembali ke sekolah..oh, mcm2 duk fikir dlm kepala ni..risaunya nanti nak tinggalkan putera hati mumy kat umah pengasuh..walaupun sekejap jer, tp x sanggup rasanya nak berjauhan..x tau lah cam ne nanti..sure mumy asyik duk teringat n risau je..blh ke owg len jg anak mumy ni...huhu..hrp2 ok la semuanya nanti..

hari ni genap 55hari dah...sekejap je rasa kan..ari tu, masa duk preggy, selalu duk fikir bila lah anak mumy mau kuar ni..tup,tup..dah kuar dah pun...heehe!!! kalo ingt balik saat2 mahu melahirkan, tuhan aje yg tau perasaan ni..hurmmm..setiap org, lain ragam nya kan...patut la org kata, bersalin ni ibarat bertarung nyawa...apa2 pun sy bersyukur dah dikurniakan seorang putera kesayangan...syukur padaMU YA ALLAH...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...