Friday, December 11, 2009

penat..

sgt penat ini hari...pg tadi de kelas kol 8 sampai 11....agak lewat kuar kelas coz sy jumpa c.usop dulu tanya pasal asiment kami..betul ke x apa yg kami buat..hihi...hbs kelas , gi ambik paie n syed kat damiana...kami nak gi perpustakaan negara, hntar buku yg dipinjam..cadang 2 nak gi berdua ngan paie je...biler duk sembang ngan syed dlm kelas td, die pun nak ikut sama...dlm kol 12 lbh, kami gerak ke k.l..first, gi libry dulu..then br gerak gi the mines, kat serdang...agak lama sy tdk ke mines..dh byk perubahan rupanya...gilernya sy tgk sale kat sana...huhuuhu...kami mkn2 dulu di the chicken rice shop...sbb agak lapar setelah melalui perjalanan yg agak jauh...hihi...pas mkn, gi  beli tiket mau nonton wayang...mau nonton cite "santau"...sy ni mmg penakut, tp memberanikan diri jgk tgk cite2 mcm 2...sementara tunggu nk msk panggung kol 5.10, kami jln2 cuci mata...hihi...syed nak cr kasut katanya...kami pun jln2 mencari kasut yg die berkanan..tp sayang, susah gak nak dpt yg btl2 berkenan, biler dh ade, saiznya plk xde..hurmmm, cian syed...xpe, len kali de lagi..hihihi..kuar dr mines kol 8...sampai tnjg mlm dlm kol 9.30mlm...kami singgah mkn di dusun bay...sgt penat hr ini... pict utk hr ni:


 ngan paie..


ngan syed mohd hazrin


try kasut...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...