Saturday, December 5, 2009

jom heboh

jom heboh!!!!kol 8.30 pg, gerak dr umah cousin di setiawngsa...agak awl kami kuar hr nie...ni cadangan cousin sayer la...kami rncng nk ke bkt jalil..hr ni n  esok de jom heboh kt sana..before tu, kami bekfest kt umh adik ipar cousin sy kt pncak jalil..umhnya mmg dkt ngan stadium bkt jalil..then,pas bekpest kitaorg sama2 gerak kol 10.00pg...sampai je, fuhhhhhhh....dah ramai org rupanye...ssh jgk nk mencari parking...



begitu ramai manusia....

pose sebelum blk..


ngan anak cousin(haziq) 
 
shopim mopim di jom heboh..

fuhhh...mmg penat hr ni...berjalan je kejenye...balik dr bukit jalil, kami pergi jusco au keramat...hr ni sy br buat kad jusco..hihi...walaupun dah ketinggalan cam org len yg dh lama wat kad jusco, tp saya x kisah..heeee...janji dh de j-card...best la nanti nak shopim..sy pun suka shopim kat jusco...kami just jln2 je..n berkaraoke..hihi...

itu aje utk hari ni...mlm ni nak layan sehati berdansa...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...