Sunday, September 13, 2009

still kat K.L lg

hr nie hr ahad..bgn2 je terus sambung wat asiment yg x siap lg..nak cite psl semalam ckit..pas buka puasa, cousin ajak aku pi Jalan T.A.R..kuar kol 8.30 dr setiawangsa..fuhhh..mak oii, jln jem giler..mmg byk kali la aku duk menguap dlm kete..ngantuk beb..!!seingat aku, dlm kol 10.30 br kitaorg dpt parking..mmg ramai giler manusia..tambahan pulak mlm minggu..jauh jgk ar kitaorg parking..xpe r, janji ada..hahaha!!hurm, ramai sgt org, aku pun naek pening..pusing2 punye pusing, dpt la jgk aku beli tudung wat raya..seb baik bwk sample colour bj..sng nak match..sampai umah da nak dkt kol 2.00pg..mmg letih..b'balik kepada crite hr ni, tghari cousin bwkkan kete ku ke workshop..nak tkr apa yg patut..maklumla, next week aku nak b'jalan jauh..balik kampung..beraya...kenala cek dulu kete apa yg ptt..aku nie tau naek je..haram la kalau nak cek2 psl kete nie..time aku kt umah cousin je la, aku srh husbandnya tlg cek kan kete aku..hehe..maklumla, pompuan katakan...






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...