Thursday, January 6, 2011

sangat keletihan & kebanyakan kerja

wahhh..byk hari x upedate belog nih..hhu..br b'kesempatan hr nih..hurmmm...sepanjang minggu pertama p'sekolahan nih, agak kebusy-an sedikit..haha..mklumlah, sy jadi form teacher utk form 1...mmg m'cabar n byk kerje okeh..byk benda kena settlekan..yuran, buku, fail, kebersihan kelas, n mcm2 lah..pendek kata, byk yg sy kena fikir..mklum lah..first time dpt pegang class nih..dr x tau apa2, kena lah belajar ngan cikgu2 senior..kena banyak tanya dr diaorg yg lebih b'pengalaman dr sy..huhu..apa2 pun, hr ni, sy start wat aktiviti ngan pelajar utk kelas moral..sgt2 happy okeh, coz diaorng btl2 bg respon masa sesi pengajaran dan pembelajaran..sy pun rasa puas bile tgk mereka fhm apa yg sy ajar..makin hari, sy makin sygkan student sy..

...

..............

........
esok dh jumaat..last day sekolah..esok jgk kalo jd, sy 2run ke K.L..ada misi n visi yg baru ..huhu..apakah itu...akan diupdate later..
just wait & SEE..

......

P/S: anak buah sy sdg lena di sebelah sy setelah b'jaya didodoikan oleh saya (bapak skema ayat aku)..hahahah

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...