Sunday, January 2, 2011

giler shopim!!

oh..semalam kami kuar b'shopim..cdgnya nak ke jualan gudang yg b'lngsung di PISA..ade sesape yg x tau eh, apa itu PISA..PISA tu, stadium kat penang ni..so dlm tu lah, ade jualan gudang..hoho..hurmm..sampai jer kat sana , terus tilik2 brg2..mcm2 ada..org pun x la ramai sgt..maybe sbb dh byk hr jualan tu kat sana..kami pergi ni pun dh nak hr2 akhir..huhu..tp, x sangka pulak, time pergi tu, tetiba ada announcement 4 "happy hour" only for 30 minit..huhu..ape lg, ramai la berduyun2 serbu..t'msk sy n kakak..abg ipar & anak sedara hanya melihat dr jauh..haha..cian diaorg t'pksa melayan kerenah kami..huhu...
.......
..............
...........................
fuhhh..pokai lg duit ku, shopim punya pasal..dh janji x mau shopim..tp t'shopim jgk..aduhh...apa2 pun sgt berbaloi sbb sales sampai 80%..bukan selalu pun..setahun sekali..hihi

...
.....
apa2 pun..cuba tgk pict kt bawah ni..chumil kan..cian dier..kena temankan papa, mama & cik ngah nya b'shopim mopim..hehik..syg putri adelia batrisyia...
tomey x sy????

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...