Sunday, October 3, 2010

sayang family sy!!

hr ni, jln2 lg ngan family t'chenta..my abah kerja, adik laki pulak sekolah..my mom still lg dpt cuti coz br kuar dr wad KBMC..oh..my mom dh boleh jln2..eheeee!!! bila kami blk, apa lg..kerjanya jalan jew la..kami kuar dlm kol 1..cadangnya mau pergi cr brg utk anak sedara sy..Adelia dh kena duduk cini b'sama onni, tok bah, cik ja & ayh su nya sbb die x mau tinggal ngan pengasuh kat sana..pnjg citenya..al-kisahnya, sehari je Adelia sempat duk umah pengasuhnya tu..tak sampai dua hari, pengasuh 2 yg duk mintak mcm2 kat akak...nak buai la, n mcm2 kerenahnya..dh nampak mcm dia x ikhlas mau jaga anak sedara sy tu..duk ckp Adelia suka nangis la, apa la..pdhal, kalo duk umh ngan kitaorg, Adelia x pernah2 nangis...anak sedara sy mmg baik..dia x mcm baby lain yg suka nangis.mmg susah nk dgr anak sedara sy nangis..huhuhu...mmg pelik kerenah org ni kan..pulak tu duk dgr mcm2 kes sekarang ni..ade bdk yg mati duk umah pengasuh, nursery..mmg kena hati2 kalo nk hntar anak kat sape2..so, bincang ngan family, kakak ambik keputusan mau tinggalkan Adelia di kampung..memandangkan my sis (jaja) xde buat ape sekarang until waiting 4 her job, blh la dia jgkan Adelia..sebelum ni, sy yg jaga, tp bila dh start mengajar kat sekolah baru ni, dh x blh jg Adelia lg...adoiiiiiii, makin sunyi la sy kat Penang tanpa Adelia..mama n papa nya lg la sedih..t'paksa b'pisah ngan Adelia...

layan pict di bwh ini::
sempat aje b'gmbr ..hihi

jaja wif Adelia

mama Adelia sibuk memilih brg utk si kechik itu

oh..nyenyaknya ank sedara sy tito!!!

yummyyyy!!! es krim..mkn dlm kete..satu sorang tau..

what up..vogue x Adelia..hihihi
Adelia testing brg baru..


opsss...sy ade beli sesuatu yg dh lama rasa nk cuba..br t'capai hasrat itu..tq my mom & dad yg belanja sy..ohooo..apakah itu..akn diupdate later..!!!! mlm nanti, kami akan b'tolak ke Penang..mmg berat sgt hati ni nk pi sana..tp apakan daya, t'pksa jgk..sedih nya mau tinggalkan Adelia..cik ngah x sanggup b'pisah dgn kamoo...next week, cik ngah, mama & papa blk lagi yer..we will miss u my dear..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...