Saturday, October 9, 2010

kami suka shopim!!

hr ni, dh de kt kampng..setelah kepenatan semalam m'drive kete dr penang ke KB..b'gilir berdua ngan akak je..abg ipar x dpt cuti, so, kami blk b'3 b'sama member akak..sy blk ni pun, coz de mission..huhu..dis sunday, i will be attend 4 solemnization ceromony my bff 4 ever 'syazana safra'..10.10.10..chantek bukan tarikh itu..dis week majlis akad nikah nya sj..n next week majlis sanding nya..but, sy x dpt attend mjlis sanding coz m'hadiri my convocation di upsi..
......
.............
kol 12.00tghari...affifahtul akmal @ anak kpd my mom best fren(cik na) singgah ke umah..huhu!!! wahhhhh, byk nya fifi bwk paper beg..apakah itu??? oh , acctually, sy ade view foto album nya kt fb..sgt jatuh hati ngan earing shawls yg dijualnya..so, apa lg, hjt di hati mau merembat sehelai dua..eheeee!!!  
stok2 brg kat bwh ni diambil dr k.L..Sempat jgk sy merembat 2 helai 'earing shawls'

'earing shawls'

paper beg yg dipenuhi dgn kain2 pasang yg chantek2 & mengaburkan penglihatan mata sy

kerongsang yg chantek2!!

inilah hasilnya sy mengenakan 'earing shawls'
tadaaaaaaaaaaa!!!!
sgt selesa menggayakan "earing shawls"..material kain jenis cotton n sejuk..
mlm nya pulak, sy & family t'chenta kuar jln2..coz esoknya dh nk tolak ke Penang..my sis ade sesuatu nk bg present 4 my mom..ape agaknya eh?? my sis jgk la yg beria mengajak kami semua kuar mlm tu..x mau cite panjang lorrrr...layan pict ni aje:::


ini pict seminggu yg lepas...nak dijadikan cite, ibu sy sgt b'kenan ngan 'rantai JED' itu..tp, masa tu, cuma tgk2 sj..x b'hasrat nk beli pun..so, my sis tgk mcm ibu sy b'kenan sgt2 pd jed itu..so, my sis decide mau bg present 2 my mom...kami pun semua kuar mlm td utk suprised kan my mom 4 d second time..eheeee!!!!
tgh pilih2..nsb ade lg yg b'kenan hr tu..

oh, ibu kesayangan kami semua

my luvly parents..
sempat aje m'snapkan pict..

masuk mall je, mesti budak demuk ni tido...Zzzzzzzzzzz!!!!

itu sj utk hr ni....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...