Thursday, September 23, 2010

family b'cuti di Penang

uhuuuuuuu...acctually cite ni dh basi kot..cite beberapa hari yg lepas..eheee!!! time ni my family dtg penang..jln2 n cuti2 malaysia di sini..pas raya hr tu, kami b'tolak ke Penang..sy pulak kena posting kat sini, so, 1 family dtg hantar...sy t'pksa dtg awal coz my sis yg duk kat sini, start keje minggu ni..so, alang2 dia nk dtg penang, terus sy ikut skali..2 buah kete b'konvoi dtg ke Penang hr tu..maklum la, sy dh bwk kete sy terus coz nanti senang la nk gi skolah..xkan lor nak tinggalkn my kenari merah tu kat kampung.. nanti merajuk la die..hihi...sempat jgk kami pergi membeli belah @ shopim mopim di Bukit Jambul ...acctualy, pergi situ coz nak cr kain pasang utk raya haji ni..mmg situ byk kain cantik2 n harga pun ok..kat tempat lain susah nk cr kain yg lawa2 mcm kat situ..huhu!! pas shopim utk bj raya haji nanti, tetiba kami semua singgah di Poh Kong..mama Adelia mau survey rantai utk si tomey itu..tp, xde yg berkenan la pulak..tup, tup, nenek Adelia pulak yg sibuk menyopim barang kemas kat Poh Kong..huhu..ibu kami b'kenan bracelet yg harganya lebih kurang 2K++..hihi..so, my mom pun rembat la coz t'lalu berkenan..huhuhu!!..pas tu kami pusing2 penang, round2 kat padang kota..ingt nk singgah, tp ramai sgt lorr..parking pun ssh..biasala la...hr minggu kan...yg pasti lepas tu, kami pi cari pasembur yg plg best kat penang..hihi..sila la melayan pict2 kami :: 

jom jln2
shopim kain pasang 4 hari raya haji
wif adelia..
oh..my mom sgt berkenan dgn bracelet itu
tanya pendapat..ok x yg ni????
oh..dh mula m'cuba tu..senyum lebar..mcm jadi je..hihihihi
adelia with tok bah
tok bah & onni

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...