Tuesday, March 15, 2011

selamat pengantin baru 'jigha' & hubby

ahad, 13 Mac 2011..sorang lagi ex-clasmate since di sekolah menengah dulu, melangsungkan perkahwinan..zahira @ jigha...
pg tu, msg my bff, zana...mau nanya dia mau pergikah ke wedding jigha..katanya mau n ajak sy pergi sama...so, kami pun sama2 m'cari umah raja sehari ikut pelan yg ada dlm wedding kad tuh...
kesesatan jgk lah m'cari umah raja sehari...kol 2.45ptg kami sampai jgk...
wahhh....gojesnya pengantin...tantekkkk!!!!!

selamat pengantin baru dear..
moga ikatan yg suci ini berakhir dengan kebahagiaan yg abadi utk selama-lamanya...

i grab dis picture dari blog my bff, zana..hehik..





aishhhh..nengok owg tawen ni, cam ne preparation 4 my wedding plak...

since, my mom dh meninggalkan kami semua, kami perlu sepakat utk meneruskan our preparation without our mom...

sedih sgt...tp, yg pergi xkan kembali lg kan...
doakan kami yerp....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...