Saturday, March 26, 2011

kisah wedding dress 4 reception..


lalalallalalallalallalala!!!!! 

OMG!!!! 
biar btl, i xde lg bj 4 our hari persandingan...aduhhh!!! sempat ke nak carik material dlm masa t'dekat nih..fenin lah, fenin lah!!!!!

since, benda ni ptt i settlekan dari 2 minggu lepas,time school holiday tuh..tp, dh byk kedai i masuk, still i x decide lg nk beli kain kaler ape..oh!! nape jd cam gitu eh..adoiii!! betapa cerewet nya i ni...

memandangkan saiz badan i yg agak kecik n ssh nak cr bj wedding yg btl2 fit ngan bdn i, better i tempah n beli material sendiri..ukur baju di badan sendiri ,
okeh!!! i sgt suka ngan pepatah itu...huhu

aduh...cpt2 fikir..cr jalan penyelesaian 2 solve my big poblem nih...hurmmm...bincang2 ngan en.tunang i, dia decide nak pakai kaler yg sesuai ngan skin die...jd, i t'pksa ikut kata hati die..xdpt lah i nak pilih kaler yg die x suka...adoiii, bukan i je yg cerewet, tunang i pun sama...

susahnya wat keputusan bile ckp dlm phone nih..maklumlah, sorang kat penang, sorang kat k.l...jd kami ssh nak wat keje sama2...sgt x suka okeh...ssh i nak wat keputusan yg btl...dan i plg x suka wat keputusan sendiri...huhuhuhuh!!!

so, tghari td, i ngan akak nafisah pi jakel kat sg.petani...hah???jauhnya..nape i sampai pi sana...nak dijadikan cerita, kat penang ni xde jakel..yg ada cuma kamdar...huhu...acctually pg td, sekolah ada mesyuarat PIBG..then, pastu i ajak kak nafisah( one of d teacher at the same school ) to jln2 ikut i pegi jakel..kebetulan, dia pun kaki jalan..huhu...

hjn je sepanjang p'jalanan kami td...tp, kami gagahi jgk ke destinasi yg dituju..hehe..

kalo x silap, smpai di jakel kol 2.00ptg kot..huhu..

pilih punya pilih, tgk punya tgk..
akhirnya sy merembat jgk akhirnya!!!
owh..kos utk sepasang dgn pengantin lelaki hmpir 7++..okeh..agak berbaloi la jgk...
punye lah lama kami kat sana..siap solat zohor kt situ..huhu..kol 4.30ptg br kuar dr situ..
dh naik malu ngan adik jakel tuh, t'pksa melayan kerenah sy yg byk songeh..huhu...apa2 pun, thanks a lot..diaorg mmg ramah n baik hati...

i beli material kain jenis ape eh??kaler ape eh???hehehehe...suprise!!!!

chantekkan kombinasi kaler nih..mmg ikut tema..hihihihihihi



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...