Sunday, March 27, 2011

design 4 my wedding dress

hi u ollsss.....

selamat hari ahad..esok dh isnin..uwaaaaaaaaaaaaa!!!!!

nak cite kisah semalam yg x habes lagik..uhuhu

time i duk pilih material 4 my wedding dress masa kat jakel semalam, i ada belek majalah pengantin edisi april yg covernya fouziah gous tuh...

belek punya belek, jumpa 1 wedding dress yg chantek n simple..terus fikir mcm nak tukar design..

even, sebelum ni i dah bincang ngan my own tailor about my design yg i nak tuh...

tp, bile tgk design yg baru tuh, terus jatuh hati n nak dress wedding yg mcm gituh...eiii, ngada2 kan...tp, i duk teringat n t'byg2 je design dress tuh...sampai t'bawak2 dlm tido (ecececece!!!! tipu sunat)...heheheheh

oho...!!! skarang nih, i berusaha tuk dptkan majalah pengantin tuh...


*to all B2B , u olls kena dptkan majalah ni tau...byk design2 t'baru n tips2 berguna utk bakal pengantin mcm kite..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...