Wednesday, May 18, 2011

kisah rumah kami

hoho..cerita yg dh lama terperam..xde masa nak kongsi kat blog disebabkan kebusy-an diri..huhu!!
dua minggu lps, sy fly ke kL..utk settlekan umah baru kami..

umah kami biasa2 aje..cukuplah utk duduk berdua sahaja..hihi..lokasinya di tmn puncak jalil, bukit jalil..memandangkan en.tunang bekerja di lcct, sepang..so, x jauh sgt la ke office-nya..hoho..kawasan tu ok la jgk..strategik..byk kemudahan yg ada kat situ..hihi

sampai je di LCCT, en.tunang jemput sy..kami terus pegi jumpa owner umah utk ambik kunci..then, cousin pun ikut sama..diaorg dari keramat..kami semua jumpa di puncak jalil..da dpt kunci, x sbr plk nak msk dlm umah..huhu..!!! dlm kepala duk fikir deco utk umah je..berangan lah konon..x sbr nak hdp b'dua ngan bakal en.suami..hihi..

esoknya, kami semua skali lg ke rumah itu..utk proses m'cuci umah..hoho!!!sebelum tu, pegi kedai perabot..beli furniture utk umah..seharian di situ..letih yg teramat..apa2 pun thanks to en.tunang n cousin yg byk b'tungkus lumus sama2 bersihkan umah kami..

jom layan pict::

rajin btl bakal en.suamy ku..cyg dieee!!!!
my cousin pun tlg jgk

oho..sofa yg biasa aje..model si kecik tu namanya haziq..nakal sgt2!!!


4 comments:

  1. wah3 bestnye.duk rumah baru nanti.visit2 la zimie ye.ekeke zimie kat lestari perdana je.

    ReplyDelete
  2. nana:: best..tp penat!!hoho!!!

    ReplyDelete
  3. zimie:: hihi...kamo pun visit la sy jgk yer,,hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...