Sunday, May 22, 2011

kemas umah & perihal cincin!!

oho!! hi u olsss...amat dan termat keletihan..tp sempat lg jenguk blog ini..eheee!! i kt kmpung..every week blk kampung..letih yg amat..
OMG!!! lagi 6 hari nak jd PN.Istery..owhh!! berdebar2 okeh..dup dap, dup dap!!!

hari ni seharian kemas umah..adik n abah pun tlg kemas sama2..letih sgt2..but,puas hati coz i blk dh kira settlekan 1 keje yg very important..hoho!! byk brg2 dah diimport blk ke umah i yg kat kmpung..abah i siap sewa lori utk angkut brg2 tu semua..hoho!!

pasu2 bunga diangkut jgk..hohho!!!!!


mmg umah i byk brg n sgt letih n kepeningan bila mau ngemas..so, kami decide bwk separuh brg2 tu blk ke kampung..bile dh selesai kenduri, t'pksa lah angkut semula..hihi...

ptg td jgk, sempat kuar ngan bakal en.suamy..ada misi yg diselesaikan..hoho!! percaya x, lagi 6 hari kami nak wawen, cincin en.tunang xde lg..hoho!! alkisahnya ada cerita di sebalik cincin wawen itu..walhal, sdh ditempah berbulan2 lamanya..

but, bila cinicn tu dh siap minggu lps, mmg jauh beza ngan design yg kami mahu!!..sgt rasa x puas hati..so, t'pksa tolak aje cincin itu..nasib bek, org tu x mrh..hoho!!!

so, apa lg, i pksa en.tunang blk kmpung minggu ni, coz mau beli cincin yg lain..ptg td, dh jumpa cincin yg btl2 chantek n yg penting bakal en.suamy pun suka sgt2..
mood:: legaaaaaaaaaaa!!!!!!!!


1 comment:

  1. Dear...org ade award nak bg....boleh tgk kat http://non-cinderella-story.blogspot.com/2011/05/post-140-lovely-blog-award.html. Keep in touch dear..tihihi~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...