Monday, November 8, 2010

jom heboh heboh!!!!

mau cite kisah semalam..kami b'empat menjenguk ke Stadium Batu Kawan, Pulau Pinang..jom heboh punya pasal..acctually mau ke sana semata2 nk borong makanan2 yg dh dipacking b'sama paper bag yg colourful itu..bkn apa pun..sy sebenarnya x suka tempat2 sesak mcm 2..tp, atas ajakan dr my sis n bro in law, pergi la jgk..x kan nak duk umah sorang2..huhu..kami pergi dh ptg..dlm kol 2 lebih..mak oii, jln punya la jem giler..lama gak dlm kete sampai naik pening kepala ni..sesampai je kt sana, abg ipar terus cari tmpt parking yg plg dkt, nsb baek la ade..kami kn bwk baby yg montel itu..so, kena la parking dkt2 je..masyaallah, ribuan manusia membanjiri stadium batu kawan..mcm2 ragam pun ada..ada yg b'pakaian mengalahkn artis pun ada..huhu..kami cpt2 serang booth yg jual brg mknan n minumam..sempat jugak merembat di booth munchy's, potato, dutch lady n mcm2 lg..siap m'beli, terus kuar dr tempat sesak itu..huhuhuhu...apa2 pun layan pict ini dulu:::


with teh syuhaida

cian si adelia..kepanasan..






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...