Monday, May 3, 2010

isnin menjelma lagi

isnin dtg lagi...mcm biasala..hr ni dtg skolah ..tp x mcm selalu sbb berseorangan..paie balik kedah hr jumaat hr tu, pastu tetiba dia demam kat kampung..so, xleh lg dtg sini..hr ni, sy dtg la skolah sorang2..biasa pergi sekolah ngan paie..huhuk!!ramai jgk cikgu pelatih yg x dtg hr nie..4 org..fuhhh!!diaorg ni berpakat ke apa??hanya tinggal saya ngan yanie je yg dtg...terus pg td, saya jumpa pn.choi(pk 1) , nak informkan yg 4 org tu x dtg..terkejut jgk die..katanya, diaorg yg x dtg tu semua, mogok ke apa...hehe!!!x la, mmg diorg x sihat..so cam ne nk dtg skolah...
........
.........................
time ni, sy berblog di bilik guru..m'gunakan kemudahan yg ada dgn sebaiknya..waaa, mentang2 la wifi kat sekolah laju giler..hehe!!lagipun dh 3 hr sy x online..hihi...sebenor2nya, my maxis brokband kena potong, coz lewat sikit byr hari tu...sendiri mau ingat la..hehehe
......
.......................
aktiviti blk dr skolah:
1)pegi atm, kuarkan duit
2)pergi plaza seremban, ambik tudung yg beli hr tu, pergi hntr potong (nak pakai masa my engagement day)hehik!!nasib la jumpa kaler grey..
3)pi maxis broadbnd, byr bil
4)balik umah kot...heheheh

p/s:berblog sambil tunggu kelas yg terakhir, 4 semarak..masa ke 11..kol 1.00ptg...huhuk!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...