Thursday, January 5, 2012

hari ke-2 di skolah

oh..pg td, agak awal kluar gerak ke skolah..dari umah 6.30pg..dah set dah, hr ni mau kuar awl, risau tkt lewat lg..sgt bahagia rasa, bile kuar dari umah, dpt salam n kucup tgn suamy n kiss pipi suami...sebelum ni, mana ada kesempatan nk buat cam tu..maklumlah msg2 jauh..hari ni, kt skolah cam ok je..cuma masih perlu sesuaikan diri dgn keadaan di skolah..pg td, bekfes nasi grg + milo ais kat kantin..mkn sorang2..huhu2,,biasala, xde kawan lagik..kol 8.45, msk kelas 5sains..ngajo sivik..nasib la studentnya ok2 semua..first msk, mcm biasalah sesi perkenalan..then, baru ajar sikit pasal bab 1..huhu..hari ni jgk ada meeting utk kelab persatuan & bdn uniform..semua cikgu n pelajar terlibat..letih jgk ke sana, ke mari ..naik turun tangga..hehe..kol 1.40 loceng bunyi, cpt2 kemas brg, mau pulang...sampai je umah terus msk dapur..masak2..sbb perut dah b'bunyi..coz kat skolah td sempat bekpes aje..hoho!!

jom layan pict masakan simple sy utk hari ni..hehe!!!

ikan singgang

ikan goreng

ulaman
budu

tempe goreng

*suamy sampai tambah nasi 2 kali walaupun sy msk simple mcm ni aje...senang hati istery...   :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...